Честита Нова година!

Happy New Year

Новата 2008 година дойде и аз искам да пожелая на всички мои читатели много успехи и сбъдване на всички лични и професионални мечти!

Бъдете смели и мечтайте нашироко! Бъдете разумни и прагматични! Нека успехът ви съпътства във вашия път, но никога не забравяйте кои сте всъщност! Бъдете човечни и състрадателни, обичайте близките и колегите си и прощавайте техните грешки!

Колегите блогъри направиха предколедна равносметка на това, което са постигнали и ни предложиха своите най-добри постове за повторно четене. Този блог, макар и да съдържа постове от преди 6 месеца, започна своя самостоятелен живот на 01.10.2007 г., т.е. точно преди 3 месеца. Твърде кратък период, за да могат да се правят някакви сериозни равносметки. Все пак, дори и за това кратко време, се намериха хора, които да го посещават редовно и да четат моите публикации, както и такива, които се абонираха, за да не изпуснат нищо. Благодаря ви много!

Надявам се, че и през новата година материалите, които публикувам ще бъдат интересни за вас, че ще дойдат много повече читатели, и че в мое лице ще намерите не само съветник и професионален консултант, а и един истински приятел.

За тези, които не са успели да прочетат всичко през тези 3 месеца, предлагам един кратък списък на най-популярните статии, които наистина ви препоръчвам да прочетете:

И още веднъж: Радост и успехи през новата 2008 година!

Майк

Може да харесате още...

3 Отговори

 1. Честита Нова Година!

  Много здраве, късмет и успехи в блога и най-вече – успехи извън блога! 🙂

 2. Майк Рам каза:

  Благодаря ти за пожеланията, Тошко! Дано да се сбъднат!

  Тази година ще бъде изключително важна за мене и се надявам да постигна това, към което съм се насочил с помощта, макар и морална, на всички хора, които ме подкрепят, четат и вярват в мен.

  Още веднъж – благодаря от сърце!

 3. Дано всичко да е наред и нека плановете се реализират х 2, минимум!