Петък – ден на майстора. Ако си мислите, че работата ви е гадна

I Hate My Job

Мразите работата си? Мислите си, че работите най-гадната работа на света? Помислете си пак. Ето една история, която ми припомниха наскоро:

Когато сте прекарали един отвратителен ден и си мислите, че вашата работа е най-гадната на света, опитайте това:

След работа, на път за дома се отбийте в някоя аптека и си купете ректален термометър на Johnson & Johnson (т.е. пъха се в ануса). Много е важно да вземете точно от тази марка.

Като се приберете вкъщи заключете вратите, спуснете завесите и изключете телефона, така че никой да не ви безпокои. Облечете си леки и удобни дрехи и седнете в любимия си фотьойл. Отворете кутията и извадете термометъра. Внимателно го поставете на масата, така че да не се счупи.

Тук започва веселата част.

Извадете листовката от кутията и я прочетете внимателно. Ще забележите един текст, написан с малки букви: „Всеки ректален термометър, произведен от Johnson & Johnson е лично тестван и след това стерилизиран.“

Сега затворете очи и повторете на висок глас пет пъти: „Щастлив съм, че не работя в отдела по контрол на качеството на термометрите в Johnson & Johnson!“

Работата на някои хора е истински pain in the ass, както казват американците, при това съвсем буквално. Бъдете щастливи, че не сте от тях! 🙂

Някои професии просто нямат нужда от обяснение. Достатъчно е да видите това:

Worst jobs

или това:

Worst jobs

За наше щастие, има и сайт, посветен на най-гадните професии на света, където са описани и категоризирани не само отвратителни дейности, които се извършват в наше време, но и професии, които са били актуални в историческото минало. Има и топ класация, откъдето веднага намерих своя фаворит – анализатор на човешки газове:

Flatulence Analyst

Весел уикенд! 🙂

Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, която разглеждаме, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за нашия бюлетин чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...

4 Отговори

 1. Явор каза:

  Пф даже и не предполагах, че има такива професии.. 🙂

 2. Златна работа имам……….хе хеее

 3. ILEN каза:

  Има и доста по-гаднички…

 4. ILEN каза:

  Може да ги видите тук:
  http://www.rockinghamremembered.com/QuitComplaining.html