Добре забравеното – май-юли 2007 г.

Преди месец се усетих, че е минала повече от една година, откакто съм започнал да пиша блогове. Първият ми блог на български език беше Спри и помисли! и в него започнах да пиша на всякакви теми, които ме вълнуваха тогава. Оказа се, че едни от най-важните теми на тогавашните постове, са били работата, кариерата и отношенията между хората в един колектив.

В последствие реших, че тази тематика заслужава своето специално място и така се създаде блогът Нова работа, който официално беше пуснат в действие на 01.10.2007 г. И въпреки, че, формално погледнато, той все още не е навършил първата си година, първите статии, които съм написал по тази тема, макар и публикувани в началото другаде, са написани преди повече от една година и си заслужава да си ги припомним. Още повече, че аз ги намирам за важни и стойностни и днес, а съм сигурен, че всички сме ги забравили достатъчно добре, за да ни бъдат отново интересни 🙂

Ето ги и самите тях:

Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

И не забравяйте да участвате в анкетата в горния ляв ъгъл на сайта!

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, която разглеждаме, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за нашия бюлетин чрез RSS feed или по имейл.

1 Отговор

  1. значи, специално „работи по малко а изкарвай повече“ както в повечето случаи на несигурното в себе си невежество – изцяло е разбрана погрешно поне от тва кеото видях. в случая точно става въпрос за принципа на пирето.
    той си е икономическа теория и работи.

    а съвсем прагматично гледайки върху това колко трябва да работим за да получим повече пари и тнт – „резултатът винаги е впоследствие на фокуса на действие“, или „ако се вайкаме само за проблема а не фокусираме върху това да се доближим до решението – цял живот ше сме недоволни“ ето тук, има много повече информация за това как може всеки един от нас да започне да гледа по-изгодно на заобграждащата се реалност, и в последствие наистина да си направи сам „късмет“ http://www.formulatanauspeha.com