Rabb-IT.net – нов сайт с обяви за работа за IT специалисти

Отскоро в интернет пространството се появи един нов сайт с обяви за работа – Rabb-it.net. Той е насочен към всякакви специалисти в областта на информационните технологии (оттам и името му – Работа за ИТ) – администратори, програмисти, дизайнери, консултанти, тестери, документатори.

Идеята е да се създаде една среда за лесно общуване между търсещите и предлагащите работа в ИТ сектора. Публикуването на обява и търсенето на оферти са максимално опростени. Работата е разделена по категории, така че търсещия да може лесно да намери най-новите обяви, предлагащи работа за специалисти с неговата професия.

Интерфейсът му е достатъчно ясен и интуитивен, че едва ли някой ще изпита затруднения в работата с този сайт. Остава само да пожелаем да има много и хубави обяви и ИТ специалистите да открият най-подходящата за тях.

А, освен всичко друго, услугата е напълно безплатна – както за търсещите, така и за предлагащите. Посетете Rabb-it.net – може там да откриете мечтаната работа!

Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, която разглеждаме, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за нашия бюлетин чрез RSS feed или по имейл.

You may also like...