Първи гост-автор в Нова работа – Ивайло Спасов

Ивайло СпасовИвайло Спасов е първият гост-автор в блога Нова работа. Вчера излезе първата му статия в блога – Напускам! Работата ми е скучна, в която разглежда еднообразието и рутината в работата като една от причините за напускане и предлага съвети как тя да бъде преодоляна, за да се запази лоялността и мотивацията на служителите.

Ивайло е завършил „Публична администрация“ в Югозападния университет в Благоевград. Там се поражда и интересът му към човешките ресурси, след като е поканен да съдейства при реализацията на тематичен проект по програма ФАР, спечелен от Правно-историческия факултет.

До момента Ивайло е работил както във водеща консултантска компания, така и като вътрешен HR в голям български холдинг. Твърди, че въпреки младостта му (той е само на 25 години), опитът „от двете страни на барикадата“ му е дал по-широк поглед над чисто практическата страна на проблемите в управлението на човешките ресурси.

Интересите му са свързани предимно с възможностите за използване на информационните технологии за усъвършенстване и оптимизиране на процесите в мениджмънта и човешките ресурси.

Неговите мисли и идеи срещат света в блога Мисли между другото…, който Ивайло списва много интелигентно и с голяма страст. Екипът на Нова работа му благодари за сътрудничеството и му пожелаваме успешна кариера като блогър и като мениджър на човешки ресурси. Надяваме се, че нашето сътрудничество ще бъде дълго и плодотворно.

Ако вие имате желание да споделите своите идеи и своя опит, и мислите,че можете да го напишете интересно за читателя – заповядайте – станете автор в Нова работа!

Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. 30.12.2008

    […] Първи гост-автор в Нова работа – Ивайло Спасов […]