Рубриката „Кандидати за работа“ вече е факт!

В един по-предишен пост – Помощ за хора, търсещи работа – бях обявил, че искам да помогна (колкото мога) на хора, които имат желание, амбиция и страст да намерят подходящата за себе си работа. Едно от нещата, които със сигурност мога да направя, е да им дам поле за изява – място, където да представят себе си, своите най-ценни качества и умения и да привлекат погледите на потенциалните работодатели.

По този повод създадох страницата Кандидати за работа, където (засега в хронологичен ред) са представени профилите на търсещите работа. Всеки един от тях има своя лична страница, в която се представя в първо лице и където изтъква най-добрите си качества. Там се намира и неговата пълна автобиография.

Вече имаме двама кандидати, които са изготвили и публикували своя профил – Камен Вельов и Ивайло Спасов. Надявам се, че този блог се чете както от хора, търсещи най-добрата работа, така и от мениджъри и работодатели, които могат да намерят качествени и лоялни служители. Вярвам, че Нова работа ще набира все повече популярност и че тази инициатива наистина ще успее да помогне на активно търсещите да намерят мечтаната работа.

Ако търсите работа и искате да имате своята страница-визитка тук – пишете ми един имейл, за да ви кажа как да ми изпратите вашите материали. Ако сте работодател – разгледайте страницата на кандидатите и ако откриете подходящия за вас човек – свържете се с него по начина, който той е указал, или директно с мен.

Искрено желая успех на всички кандидати!

Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...

3 Отговори

  1. Ник каза:

    Само една забележка Майк /няма как да не я забележа/, ако двама Иван Ивановци се регистрират за профил, единия трябва да има друг урл от ivan-ivanov, не че е нерешим проблем, но аз да отбележа 🙂

  2. Майк Рам каза:

    Нека да станат толкова много, че да почнат да им се повтарят имената – тогава ще му намерим решение 🙂

  1. 30.12.2008

    […] Рубриката “Кандидати за работа” вече е факт! […]