Партизански тактики за намиране на работа

Търсенето на работа е на практика да правиш маркетинг на самия себе си. Изхождайки от принципите на „партизанския“ маркетинг (guerilla marketing), David Perry е създал блога Guerilla Job Hunting (партизанско търсене на работа) и предлага изключително полезни съвети за намиране на работа, базирани на активна комуникация и свързаност (networking). Блогът, който открих съвсем наскоро, е невероятно богат и изключително полезен не само за тези, които нямат работа в момента, а и за тези, които търсят нова кариера или нов път на развитие.

Дейвид е автор на книгата Guerrilla Marketing for Job Hunters (Партизански маркетинг за търсещите работа), а специално за коледните празници предлага на своите читатели безплатно електронната книга 12 дни в търсене на работа по Коледа, която съдържа есенцията на партизанските тактики и техники за търсене на работа. В един относително кратък обем, тази книга дава много полезни съвети, които разчупват традиционните стереотипи и ви предлагат един по-различен, но изключително успешен подход към търсенето на работа в днешно време.

Аз лично много я харесах и вероятно по-нататък ще предложа някои от съветите на български език, защото вярвам, че този подход би донесъл сигурен успех на тези, които търсят работа с желание и страст. Първата стъпка вече е налице – страницата на кандидатите за работа. А ако изпълните всички указания от книгата 12 дни в търсене на работа по Коледа, няма начин да не намерите мечтаната от вас работа.

Весели празници и успех!

Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. 23.01.2009

    […] Партизански тактики за намиране на работа […]

  2. 12.03.2009

    […] български условия и за възможностите за използване на партизански тактики за намиране на работа, доколко честата смяна на работата говори за […]