Нова работа по радиото!

Нова работа по радиото

Не мога да се сдържа и да не споделя поредния пример за все по-нарастващата популярност на моя скромен блог. Следващата седмица, в понеделник, 26.01, съм канен на разговор в програма „Хоризонт“ на БНР. Ще участвам в предаването „Хоризонт до обед“ с водеща Нина Колева и след 11:00 часа ще си говорим за партизански тактики за търсене на работа.

Темата ще засегне начините и тактиките за търсенето на нова работа в български условия, страховете и нагласите на българина – работодател и работник, стигайки до фундаменталния въпрос: за какво всъщност работим – за пари или за удоволствие?

Мисля, че ще се получи интересно предаване. Не го пропускайте – понеделник, 11:00 часа, програма „Хоризонт“.

Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...

6 Отговори

 1. Longanlon каза:

  туй радио лови ли се на компутерот?

 2. Наистина се радвам за теб, Майк!

  Ще намеря време да прослушам предаването, желая ти успехи 🙂

  @Longalon
  Можеш да прослушаш Хоризонт онлайн от http://www.predavatel.com/bg/n/hor.htm . Скролни надолу и ще видиш линка за интернет предаване.

 3. Майк Рам каза:

  На сайта на радиото има линк към онлайн версията му, но при мен не тръгна. MS Media player каза, че не може да отвори файла, защото сървърът вероятно не е пуснат. Може би не работи всеки път.

 4. Майк Рам каза:

  На Митко линка, обаче, работи! 🙂

 1. 04.02.2009

  […] Нова работа по радиото! […]

 2. 12.03.2009

  […] Вижте и тези публикации:Нова работа по радиото – отново!Търсене на нова работа. Съвети от един маркетинг мениджър. Част 2 – Как да кандидатстваме?Интервюто на Нина Колева с мен по “Хоризонт”Търсене на нова работа. Съвети от един маркетинг мениджър. Част 1 – Накъде да поемем?Нова работа по радиото! […]