Интервюто на Нина Колева с мен по „Хоризонт“

Интервю по радиото

Както бях обявил по-рано, миналата седмица, на 26.01 бях поканен на интервю в предаването „Хоризонт до обед“ на програма „Хоризонт“ на БНР. Това беше първото ми интервю по радиото и може би затова в началото ме хвана лека сценична треска, но благодарение на спокойното и добронамерено отношение на водещата Нина Колева, както и на нейния професионален подход, успях бързо да се овладея и да вляза в тона на разговора.

Мисля, че се получи добро интервю. Говорихме за търсенето на нова работа в български условия и за възможностите за използване на партизански тактики за намиране на работа, доколко честата смяна на работата говори за повърхностно отношение и липса на лоялност и обратно – доколко дългото застояване на едно и също място води до институционализиране.

Беше ми много приятно. Водещата Нина прояви жив интерес към темата и ме предразположи да говоря свободно по поставените въпроси и, както винаги се получава в такива случаи, времето ни изтече много бързо. Мисля, че темите, които засегнахме, бяха интересни и затова бих искал да споделя този разговор и с вас. Колегите от радиото бяха така любезни да ми предоставят пълен запис на интервюто, което можете да си изтеглите и да чуете от тук:

Интервю на Нина Колева с Майк Рам по Хоризонт

Надявам се да ви бъде интересно и полезно.

Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...

4 Отговори

 1. много добре се е получило интервюто, мислил ли си да правиш подкастове – мисля че ще се получи добре?

 2. Georgi Tanev каза:

  Интересно интервю. Имаше някои полезни неща, които научих. 🙂

 3. Бояна Христова каза:

  Наистина се е получило много добре! Поздравления!
  С пожелания за все повече и по-интересни изяви!
  Поздрави

 4. Майк Рам каза:

  Може би ще пробвам някой ден с подкаст. Не знам дали ще има интерес. Все пак слушането на аудио отнема доста повече време, отколкото четенето на текст.