Да си намериш работа е като… да си намериш гадже

Това твърди Капка Стойкова, озаглавявайки така своя блог, посветен на намирането на нова работа, тактики за кандидатстване и полезни кариерни съвети. В нейния блог можете да намерите не само полезни практически съвети за това как да оформите CV-то си и какво да сложите или да не сложите в него, но и много ободряващи мисли за създаване на позитивно настроение и увереност в собствените умения, които са задължителни фактори за успешно намиране на работа.

Днес постоянно говорим за криза, случват се неприятности като закриване на дейности и фирми и масови съкращения, но в лицето на Капка можете да намерите един истински приятел – човек, който ще разбере вашия проблем и ще намери точните думи да ви вдъхне кураж и да ви насочи по пътя към успешната себереализация в професионалното поприще.

Блогът й е относително млад, но езикът й е лек и директен и създава усещане за близост и доверие – сякаш се познавате от години и сте близки приятели. Както казват старите хора: „който може, го може!“. Докато блогът е още нов, можете да прочетете всички постове и няма да съжалявате. За тези, които нямат и толкова време, горещо препоръчвам „Погледни отново„,  „Пълното в чашата„, „Търсенето на работа е работа!“ и „Работодателят търси щастливи хора„.

Да си намериш работа наистина е като да си намериш гадже. Не става лесно, не става и бързо, но когато стане, се радвате на щастлива и вечна любов. Посетете блога на Капка! Убеден съм, че ще откриете много полезни неща. Със сигурност ще ви бъде от помощ, когато си търсите нова работа. А може да си намерите и ново гадже… 🙂


Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Много хора се притесняват от паралелите между личния живот и бзинеса, но истината е, че има много общи неща, както в жизнените цикли, така и в изполваните подходи.

    Много хубав пост – поздравления, Капка и успех в блогването!