Придружител по пътя към най-добрата работа

Знаете ли коя е най-добрата работа за вас и как да започнете да работите точно това?

Мисля, че твърде много от нас не могат да отговорят положително на тези въпроси. Защото трябва да погледнеш в себе си и да откриеш най-съкровените си мечти, спомени и тайни. Днес животът е труден и все по-често приемаме да вършим нещо само защото ни дава някаква прехрана или е някакъв компромис, който сме приели в името на семейното добруване.

А може ли иначе?

Има ли начин хем да вършим онова, което обичаме, което ни доставя удоволствие и ни носи добри доходи, и в същото време да имаме любов и разбирателство в семейството и достатъчно време за всичките си любими хора?

Kapka-Stoykova-2Не знам – това е строго индивидуално. Но познавам един човек, който може да помогне на всеки, който е потърсил нейната помощ. Тя се казва Капка Стойкова и по професия е кариерен коуч, но предпочита да се нарича „придружител“. Кого придружава ли? Ами вас по пътя към най-добрата работа, по пътя към вашето призвание. Там където ще чувствате, че отдавате пълните си творчески възможности и получавате най-доброто в резултат.

Как става?

С индивидуални или групови коучинг сесии. Процесът е хем забавен и безболезнен, хем дава невероятни резултати. Кой може да бъде придружаван? Всеки, който си търси нова или по-добра работа, който търси своето призвание, онази дейност, която ще му носи най-голямо удовлетворение.

Искате да разберете повече? Прочетете нейното писмо-обръщение към вас. То е предназначено за споделяне и предаване нататък. Аз го правя, защото знам, че в днешните времена, когато е трудно да си намериш свястна работа, точно човек като Капка може да ти помогне.

Някой може да попита: Защо рекламираш конкуренцията? Отговорът е много прост: ние не сме конкуренти. Аз съм кариерен консултант. Кандидатстваш за работа и искаш да напишеш интересно сиви и мотивационно писмо – аз ще ти помогна да се представиш в най-добра светлина. Искаш да наемеш най-добрите специалисти в твоята фирма – обърни се към мен, за да напишеш най-атрактивната обява. Капка отива по-надалеч. Тя може да ти помогне да преоткриеш онези свои съкровени желания и стремежи, които нуждата и забързаното ежедневие са те накарали да забравиш. А това днес е жизненоважно.

Прочети писмото и ако търсиш работа – обади се. Ако имаш приятел или роднина, на когото искаш да помогнеш – обади се. Животът днес е такъв, че за да оцелеем, за да живеем смислено, трябва да си помагаме взаимно.

Успех!


RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...