Стани автор!

Човек работи през по-голямата част от съзнателния си живот и затова работата има много важно значение за това кои сме и какво постигаме в живота. Този блог бе създаден да бъде място, където да се споделят проблеми, съвети и опит, с цел да си помогнем взаимно да намерим своето призвание в живота и да открием онази работа, която ще ни даде най-голямо удовлетворение и ще осмисли живота ни.

Този блог е и място, където работници и работодатели могат да намерят общ език и да открият общите си интереси, така че работата да не е повече синоним на експлоатация, а да бъде истинско партньорство между равнопоставени страни. Аз съм убеден, че в днешните динамични времена не можеш да постигнеш стабилен успех, ако залагаш на конфронтация. Истинския успех идва при тези, които умеят да увличат и мотивират другите, а това става с открити и честни правила. Затова този блог е и мястото, където обсъждаме добрите управленски практики, които могат да доведат до по-големи успехи, базирани на отдаденост и мотивираност, а не на експлоатация и заплаха.

  • Ако вие имате знания или опит, които биха помогнали на нашите читатели в намирането на подходяща работа, носеща творческа радост и удовлетворение;
  • ако имате съвет към мениджърите, управляващи нашите съдби, как биха могли да станат наши лидери и наставници, а не хората, които тайно псуваме зад гърба;
  • или ако просто имате преживяване, което искате да споделите с нашите читатели –

заповядайте, станете автор в блога Нова работа!

Споделете вашия опит и вашите знания, за да изградим една общност на професионалисти, които милеят за своята работа. Хора, които търсят своята личностна изява чрез работата, а не хора, които робуват на едната заплата. Тук е мястото, където вашите идеи и виждания ще бъдат веднага оценени от хората и където можете да изградите авторитет и популярност като специалист. Ако имате желание за изява, ако умеете да пишете добре и да излагате мислите и идеите си последователно, свържете се с мен чрез формата за контакт. Ще ви отговоря веднага. Имайте предвид, че писането в блога „Нова работа“ е доброволно и безвъзмездно!

Вярвам, че заедно ще успеем да превърнем този блог в център на професионалното развитие, в място, където човек може да открие скритите си способности и мечтаната работа, във форум, където се срещат тези, които дърпат професията напред и се стремят към успеха.

Заповядайте! Станете автори!