Съживяване на блога и представяне на нов автор – Елена Вълева

Така се случи в последно време, че насочих повече време и усилия в други дейности (които обещаваха по-сериозни доходи в тези кризисни времена) и се наложи да поизоставя временно този блог. За щастие се оказа, че темите и материалите, които съм публикувал тук, са интересни за мнозина и всеки ден между 500 и 800 човека продължават да посещават блога. Това е голяма радост за мен, още повече, че смятам отново да подновя активно писането тук и да предлагам все повече интересни и полезни материали за вас.

Още един повод за радост е фактът, че чрез блога „Нова работа“ се запознах с екипа на HR Cafe, с който започнахме да изграждаме добри партньорски взаимоотношения и като резултат от тях ще започнем да обменяме статии, което се надявам да се окаже полезно за читателите и на двата сайта – повечето материали и различните гледни точки ще ви дадат по-добра база за вземане на правилните решения за вашата кариера.

Тук е мястото да представя Елена Вълева – гост-автора от „HR Cafe“, която професионалист по управление на човешки ресурси и е авторът на следващата публикация. Надявам се темите, които тя представя и нейният подход да ви допаднат и нашето сътрудничество да продължи дълго занапред.

Благодаря ви, че ни четете! Пожелавам успех в работата на всички!

Майк


Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...