Болки в гърба

Болки в гърбаБолките в гърба са често срещано явление, засягащо хора от всякакви възрасти и професии. От болки в гърба страдат както хора, извършващи тежък физически труд, така и такива, работещи на бюро, така също и активни спортисти.

Едни специалисти препоръчват повече движение, други – по-малко движение. Едни твърдят, че причината за болките е в неправилната стойка, а други – че това е неправилното хранене. Факт е, че това отдавна не е старчески проблем и все повече млади хора страдат от него. Аз самият също страдам от силни болки в гърба и си ги обяснявам с постоянната, леко приведена поза, която заемам, докато работя пред компютъра. Изглежда, че няма ясно и категорично мнение за произхода и лечението на болките в гърба, но за сметка на това има доста информация, налична в мрежата.

Подбрал съм ви няколко публикации, от които човек може сам да си направи извод за причината за болките в неговия конкретен случай и да предприеме конкретни мерки за лечение.

Моето лично мнение е, че един от най-добрите методи за справяне с болките в гърба, като допълнение към предложеното в горните сайтове, е масажът. Затова, накрая ви предлагам една моя публикация от личния ми блог, посветена на момичетата от Спа Студио Сабина и чудесата, които могат да направят с вас, ако ви боли гърба.
Гласувайте за тази статия в Svejo.net: [wp:svejo-net]

RSS feed Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, която разглеждаме, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за нашия бюлетин чрез RSS feed или по имейл.

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Longanlon каза:

    спорт, човече, друг изход няма