PM Stories – нов блог за разработка на софтуер и управление на проекти

По темата за software engineering и project management започнах да пиша още преди няколко месеца с първите си блогърски стъпки в първия си блог Спри и помисли!, но наскоро реших, че тя заслужава свое собствено място, където да се концентрира интереса на програмисткото братство, и където (надявам се) да се включат повече хора както в дискусиите, така и като автори.

Така с началото на Новата година се роди и блогът PM Stories, който е изцяло посветен на софтуера и проектите. Той си има и версия на английски език, където постовете са малко по-различни и третират теми, които засягат професията на софтуерния разработчик и на проджект мениджъра в по-общ смисъл и биха били интересни за читатели от целия свят.
Постовете на български език са свързани с теми от нашата действителност, които са по-важни за нас, отколкото за чужденците. Надявам се, че тези от вас, които се интересуват от разработка на софтуер и управление на софтуерни проекти, ще намерят интересни неща както в българската, така и в английската версия на блога. Вярвам, че този блог ще успее да се наложи като истински полезен източник на информация в областта на софтуерното производство и управлението на проекти.

Заповядайте в PM Stories!

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. antivirus каза:

    Честито за новия блог и се надявам да се развие и придобие максимална популярност в сферата си. Успехи в бъдеще.